Results 1 to 12 of 12

Thread: Automatsko konektovanje na ADSL

  1. #1
    Join Date
    May 2004
    Location
    Podgorica - Cambodia
    Posts
    1,398
    Rep Power
    32

    Default Automatsko konektovanje na ADSL

    Jeli moguce podesiti da mi se pri dizanju sistema ADSL automatski konektuje.
    Budućnost

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Bar , Montenegro
    Posts
    109
    Rep Power
    6

    Default

    to i mene interesuje.... ?
    -Ba uLe-

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kotor
    Posts
    1,636
    Rep Power
    61

    Default

    pa zar nije konektovan stalno?meni vazda radi

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Split
    Posts
    1,529
    Rep Power
    16

    Default

    samo kraticu konekcije prebaci u start up folder
    Haec olim meminisse ivvabit
    http://1944killingfields.co.uk

  5. #5
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Podgorica
    Posts
    872
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by Wolverine View Post
    pa zar nije konektovan stalno?meni vazda radi
    Zavisi od rutera.. [onaj obicni [koja li mu je oznaka] - mora da se konektuje 'rucno', a ovi ostali modemi-ruteri to rade auto tj non-stop su online]
    Last edited by virtual; 07-10-09 at 19:51.
    virtual_activity_for_cool_reality

  6. #6
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Kotor
    Posts
    1,636
    Rep Power
    61

    Default

    aham,posto su meni do sad svaki bili automatski,sa podesavanjem opcija preko browsera....nisam ni znao da ima drugacije

  7. #7
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Podgorica
    Posts
    764
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by kambodza View Post
    Jeli moguce podesiti da mi se pri dizanju sistema ADSL automatski konektuje.
    moze izguglaj malo, bilo da je u pitanju modem ili ruter
    ?

  8. #8
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    9,690
    Rep Power
    1048

    Default

    Nije svejedno da li je modem ili rotuer.

    Router sam inicira PPPoE nezavisno od racunara, dok kod modema (D-Link 360R) racunar inicira PPPoE. Pretpostavljam da ti pitas za varijantu sa modemom, pa pogledaj na google... evo jedno od rjesenja: http://www.windowsbbs.com/windows-xp...ect-pppoe.html

  9. #9
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    1,518
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Sale View Post
    Nije svejedno da li je modem ili rotuer.

    Router sam inicira PPPoE nezavisno od racunara, dok kod modema (D-Link 360R) racunar inicira PPPoE. Pretpostavljam da ti pitas za varijantu sa modemom, pa pogledaj na google... evo jedno od rjesenja: http://www.windowsbbs.com/windows-xp...ect-pppoe.html
    Ovo bi trebalo svakome da radi

  10. #10
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    9,690
    Rep Power
    1048

    Default

    Ponavaljam, ko ima router ovo ne treba da radi, vec u managementu routera 192.168.1.1 (admin/admin) ili 192.168.1.254 (iptv/iptv).

  11. #11
    Join Date
    May 2006
    Location
    Split
    Posts
    1,529
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by Sale View Post
    Nije svejedno da li je modem ili rotuer.

    Router sam inicira PPPoE nezavisno od racunara, dok kod modema (D-Link 360R) racunar inicira PPPoE. Pretpostavljam da ti pitas za varijantu sa modemom, pa pogledaj na google... evo jedno od rjesenja: http://www.windowsbbs.com/windows-xp...ect-pppoe.html
    pa nije gofno no se pas posra
    Last edited by ni na nebu ni na zemlji; 13-10-09 at 11:00.
    Haec olim meminisse ivvabit
    http://1944killingfields.co.uk

  12. #12
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Herceg Novi
    Posts
    3,161
    Rep Power
    92

    Default

    U properties-u demarkiraj opciju da pita za username i password, i stavi prečicu u startup folder i eto ga

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Automatsko instaliranje poslije firmware-a
    By hercules in forum Nokia
    Replies: 2
    Last Post: 17-12-08, 12:48
  2. Replies: 0
    Last Post: 23-06-07, 22:01
  3. Konektovanje na MySQL na drugom serveru?
    By eskim in forum Software, IT generalno
    Replies: 8
    Last Post: 11-03-05, 18:30
  4. Automatsko podesavanje telefona na Promonte - besplatno!
    By VOR in forum Mobilna telefonija i telekomunikacije
    Replies: 22
    Last Post: 23-01-05, 13:46

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •