muskarac voli kad mu ga pi+ka dobro ispusi
muskarac voli kad mu ga pi+ka dobro ispusi
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Znam, znam, vidjela sam i ja da je istinit i zato sam ga morala kopirati iako sam protiv ovakvih clanaka jer su cesto puni raznoraznih gluposti
Hvala sto si i ti skrenuo paznju na ovaj tekstNadam se da ce djevojkama biti od koristi (mada sve to nije tesko zakljuciti, ali eto, nije na odmet procitati
)
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
ja npr najvishe volim da podjem u mex i da mi tamo narezu po 200 grama prshute i trapista i tako to postavim na djevojku i sve tako na tenane pojedem.. mh, kakav merak.. a posle dolazi djevojka da to zasladim ..
Last edited by LIJEVI HALF; 07-10-09 at 14:44.
sta muskarac najvise NE VOLI?! kad dovede ribu u stan posle ko zna koliko ubedjivanja,i taman kad se krene sa ''poslom'' upanu matorci!!! aaaaaaaaaaj![]()
Kad se unese u posao..
Cowgirl, da li mogu da te zovem Reverse Cowgirl?
ako mene pitate,odgovor je liz liz....
mmmmmmmmmmm....MNNJAM
можда су јапанци измислили неку пи*ку са устима...стално они раде о неком ђаволу![]()
KATHE PATERAS PAOKTZIS EXEI POYTANA KORH, ALLA EXEI KAI ENAN POYSTH GIO POY TON GAMANE OLOI!!!
She is only here to annoy herself!
е,то је то![]()
KATHE PATERAS PAOKTZIS EXEI POYTANA KORH, ALLA EXEI KAI ENAN POYSTH GIO POY TON GAMANE OLOI!!!
sumo sumare, da ne pitam da mi da auto da u njega oni![]()
"ujutro je bilo jutro i josh sam bio zhiv"
фине нокте има ова равијојла :Р
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks