lepetanac,
Samo ću reći jedno!
Kada bi sve igračice Budućnosti( sa Kaćom) prešle da igraju za Larvik a sve igračice Larvika prešle da igraju za Budućnost i kada bi igračice Larvika trenirao Adžić i njegovi ljudi a igračice Budućnosti sadašnji stručni štab Norvežanki , i kada bi treneri radili sa jednima i drugima narednih 6 mjeseci a nakon toga bila odigrana utakmica, znate li kako bi se završila utakmica?
Dobio bi Larvik istim rezultatom kao i sada a igračice Larvika( a sve su u stvari igračice Budućnosti) proglašavali bi najboljim na svijetu!
Vjerujete mi to vam je cijela filozofija.
Nestručan rad, nemanje igre, nemanje kontri, zbunjenost u polukontrama, spora rotacija, spor prenos lopte...e ja sam ubjeđen da bi za 6 mjeseci ili manje visoko stručnog rada i treninga naše igračice dobijale taj ,,strašni" Larvik sa lakoćom.
Kada sam čuo da će Adžić nastaviti da trenira tim, a da sada vraćaju Kaću ne mogu a da ne pomislim da nas neko dobro zajebava iz uprave.
NE MOGU POSLIJE SVEGA DA OSTANU I ADŽIĆ I KAĆA I KOMLETNA UPRAVA..TO JE NEOZBILJNO!!

Reply With Quote

Nesto jeste bilo,odnosno neki razlog je imala,a je li bio dovoljan ili ne,stvarno vise ne znam niti me zanima posto je sad vec sve zavrseno.To sto je igrala,dobro je odigrala i svaka cast.

Bookmarks