ste izgubili nevinost ?
(izvinjavam se ako je topic vec bio)
ste izgubili nevinost ?
(izvinjavam se ako je topic vec bio)
Za 1 danom.Bio sam malji pa se ne sjecam nicega.Samo Se Sjecam Da Mi Se medicinska sestra nabijala na nogu...
~N_L~
Eh,pred punoljetstvo...da sve to zavrshim o jednom troshku;P
"...patim zbog osoba kojima sam poklonila svoje srce i uvidjam da oni koji su dotakli moju dushu nisu uspeli da probude moje telo, a oni koji su doticali moje telo nisu uspevali da dosegnu do moje dushe. “
Neka.. Opet si pio?Originally Posted by Desert Eagle
Nisam ovako rano, al' tu nedje 15-16..Oko rodjendana nedje..
Jesam li ja ovo dobro shvatio?! Platila si nekoga da ti skine djanu?Originally Posted by InDiJaNkA
![]()
Nije valjda tolka frka bila![]()
Kanibalizam je privredna grana u razvoju
Originally Posted by Desert Eagle
jesi ti poranio...
sa 18
"U stanju sam da prihvatim vruce i hladno, lepo i ruzno, crno i belo, ali nikad ne mogu da podnesem prosecnost"
stari, kolko si puta padao 7-mi razred?Originally Posted by Desert Eagle
![]()
A smije li se znati koliko je Ona imala god? :POriginally Posted by Desert Eagle
~Sans toi les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois~
Originally Posted by Dzoni_Stulic
![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
20![]()
Ima velike sirotinje među našom decom, kojoj, sem para, roditelji ništa nisu mogli dati!
Originally Posted by ice
![]()
a krle kako to da se ne nadje niko prije ? :POriginally Posted by KRKNA
![]()
sa 17 ...![]()
Ne idi utabanim stazama,
wec prokrci sebi put
i ostawi trag za sobom.
tachno me bilo sramota da napishem odgoovor poslije vashih odgovora.. ja sam izgleda prikasnila..al' bitno je da se desilo kad je trebalo da se desi![]()
Ima velike sirotinje među našom decom, kojoj, sem para, roditelji ništa nisu mogli dati!
a cus ******* od 25cm runjati..nja nja nja...a sta si znao u 7 razred OSNOWNE...ziwota ti...cus u 7...nee noo..Originally Posted by Desert Eagle
![]()
-=Nobody is perfect,i am nobody=-
17-18, ne sjecam se ..bijashe to davno![]()
![]()
Stari je li to bilo ono tipa 'pola sata pa promijeni ruku' ili pravi sex?Originally Posted by Desert Eagle
BTW ja sam djanu skinuo sa 16![]()
Kanibalizam je privredna grana u razvoju
19 god, 3 mjeseca i nekoliko dana![]()
![]()
17![]()
Pravi sex, mislim ne znam je li za nu bio, vjerovatno ne, ali za mene jeste... umochio sam ga bogamiOriginally Posted by Mr_MARFI
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks